fbpx

Shop

Πολιτική Επιστροφών

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα. Θέλοντας να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές κατωτέρω παραθέτουμε τους όρους και προϋποθέσεις επιστροφής ελαττωματικών ή μη προϊόντων.

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει ιδιότητας η οποία έχει προηγουμένως συνομολογηθεί εγγράφως με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής.

Διαδικασία Αλλαγής Προϊόντος

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή αυστηρά εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής της παραγγελίας σας (δεν πραγμοτοποιούνται επιστροφές χρημάτων). Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος δεν θα γίνονται δέκτες οι αλλαγές. (Στα εκπτωτικά είδη ΔΕΝ πραγματοποιούνται αλλαγές)

  1.  
    1. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (χωρίς να φέρει σημάδια χρήσης ή φθοράς)
    1. Ενημερώστε μας μέσω e-mail στο nikapo4@gmail.com πως πρόκειται να επιστρέψετε το προϊόν ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (εφόσον είναι διαθέσιμο) και είμαστε σε αναμονή για την επιστροφή του δέματος σας.
    1. Τα έξοδα επιστροφής και αλλαγής ΔΕΝ επιβαρύνουν την εταιρία. Μόλις γίνει η αποστολή του δέματος, μας στέλνετε αμέσως τον αριθμό αποστολής της ACS (απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να σας δεσμεύσουμε το νέο προϊόν που επιλέξατε). Αν το νέο προϊόν που επιλέξατε εξαντληθεί πριν μας στείλετε τον αριθμό αποστολής ΔΕΝ φέρουμε ευθύνη και θα πρέπει να επιλέξετε κάτι άλλο.
    1. Πηγαίντε στην ACS COURIER της περιοχής σας και στείλτε το δέμα στην αρχική του συσκευασία με τα εξής στοιχεία :

Nikos Apostolopoulos
Σκουφά 19 και Ηρακλείτου, Κολωνάκι, 10673
Τηλ: +302103392706

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη , συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία αλλαγής του.

Τι γίνεται στη συνέχεια

Η επιστροφή σας θα γίνει αποδεκτή εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της στις αποθήκες μας.Αμέσως μετά , πακετάρουμε το νέο σας δέμα και σας το αποστέλλουμε. Καθώς όλα τα προϊόντα περνούν από ποιοτικό έλεγχο ακριβώς πριν σας αποσταλούν , παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι όσα επιστρεφόμενα προϊόντα φέρουν ελαττώματα ή σημάδια χρήσης , ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά και θα στέλνονται πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα καθώς θεωρούνται χρησιμοποιημένα.

* Τα είδη που έχουν υποστεί ζημιά ως αποτέλεσμα εκτεταμένης ή κακής χρήσης δεν θεωρούνται ελαττωματικά και η εταιρία ΔΕΝ φέρει καμιά ευθύνη.

Πρόθεσή μας αποτελεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Ελπίζουμε να απολαύσετε και να χαρείτε την παραγγελιά σας!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2103392706 είτε μέσω e-mail στο nikapo4@gmail.com

Shopping Cart (0)

Cart

EN